Välj event 
Casetävling - Idégeneratorn
Casetävling för studenter på SLU och Uppsala universitet. Tävlingen genomförs den 2 och 9 november på Ultuna. Jurypresentationer och prisutdelning 16 nov.
 
Under utbildning fyller du i vilket program eller fristående kurs du läser samt vilket år/nivå du går.
 
Under övrigt fyller du i ev. allergier eller andra kostönskemål
 
Observera! Den bekräftelse du kommer att få direkt efter du skickat in din anmälan är inte en bekräftad plats. Inom ett dygn kommer du få ett mejl från Drivhuset med bekräftelse på om du fått en plats eller står på väntlistan. Dock är det först till kvarn principen som gäller, men vi behöver säkerställa att vi får lag med blandade utbildningsbakgrunder för att skapa en kreativ och rolig idéprocess.
Datum:2016-11-02
Tid:09:00 - 12:30
Plats:2 nov - U-huset. 9 nov - Ulls hus
Adress:SLU. Ultuna
Postnr:75007
Ort:Uppsala

Sista anmälningsdatum:
2016-10-30 kl: 23:45
Anmäl dig nedan
Förnamn:  *
Efternamn:  *
E-post:  *
Mobilnummer:
 *
Utbildning:  *
Övrigt:
Villkor
Enligt dataskyddsförordningen (GDPR) får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens samtycke eller annan rättslig grund. Jag samtycker till att Drivhuset (Klostergatan 10, 753 21 Uppsala, tel.: 076 115 50 88, e-post: uppsala@drivhuset.se) hanterar och lagrar de uppgifter jag lämnat för att använda dem i Drivhusets redovisning och uppföljning. Jag förstår att Drivhuset kan kontakta mig i framtiden i ett uppföljningssyfte. Du kan när du vill återkalla ditt samtycke och du har rätt att ta del av de personuppgifter som lagrats och begära att dessa rättas, raderas eller begränsas. Drivhuset är skyldiga att rätta uppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande.
 
Jag har läst igenom och accepterar villkoren