Välj event 
MeetUp: Kvinnligt företagande
- Från dröm till verklighet

Drivhuset tillsammans med Pillerpodden bjuder in till en inspirationskväll som fokuserar på företagande för alla. Vi kommer erbjuda verktyg kring hur du startar eget och en tankvärd föreläsning av Pillerpodden kring att vara kvinnlig företagare. Vi avslutar kvällen med workshop kring ett case efter kvällens tema. 

Pillerpodden är ett prisbelönt företag som förebygger psykisk ohälsa bland unga sedan 2014. Pillerpodden jobbar med att på olika sätt bryta tabut kring psykisk ohälsa. De jobbar för de som inte orkar, vågar eller kan. 

Vi bjuder på en lättare middag under kvällen. 

NÄR: Torsdagen den 4 maj kl. 17-20.30
VAR: Hos Drivhuset, Bastiljen, Salagatan 18 A


Ange kostpreferenser under "övrigt". 

OBS! Vid sen eller utebliven avanmälan debiteras du 200 kr!
Datum:2017-05-04
Tid:17:00 - 20:30
Plats:Drivhuset Uppsala
Adress:Salagatan 18 A   Visa karta
Postnr:75330
Ort:Uppsala

Sista anmälningsdatum:
2017-05-04 kl: 14:00
Anmäl dig nedan
Förnamn:  *
Övrigt:
Efternamn:  *
E-post:  *
Mobilnummer:
 *
Nyhetsbrev: Ja     Nej
Villkor
Enligt dataskyddsförordningen (GDPR) får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens samtycke eller annan rättslig grund. Jag samtycker till att Drivhuset (Klostergatan 10, 753 21 Uppsala, tel.: 076 115 50 88, e-post: uppsala@drivhuset.se) hanterar och lagrar de uppgifter jag lämnat för att använda dem i Drivhusets redovisning och uppföljning. Jag förstår att Drivhuset kan kontakta mig i framtiden i ett uppföljningssyfte.

Drivhuset Uppsala har i intresse att publicera bilder från eventet för att informera om verksamheten på webbplatsen samt i sociala medier. Dina rättigheter är såklart viktiga och du har rätt att invända mot detta. Informera personal på plats i samband med eventet om du inte vill vara med på bild.

Du kan när du vill återkalla ditt samtycke och du har rätt att ta del av de personuppgifter som lagrats och begära att dessa rättas, raderas eller begränsas. Drivhuset är skyldiga att rätta uppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande.
 
Jag har läst igenom och accepterar villkoren