Välj event 
Starta eget-frukost

Du kommer att få grundläggande information om vad du behöver ha koll på som egen företagare och hur du går till väga för att starta företag. Vi kommer också ta upp inspirerande exempel på unga i Uppsala som valt att starta eget inom olika branscher. Föreläsningen passar alltså både dig som bestämt dig för att starta ett företag och dig som bara är nyfiken!

 

VAR: Drivhusets lokaler, Klostergatan 10.

NÄR: Torsdag den 18 januari, kl. 08:45 – 09:45

HUR: Kostnadsfritt, Drivhuset bjuder på frukost. Uppge dina eventuella kostpreferenser under "övrigt". Föranmälan krävs för att vi ska kunna beräkna fika.

 

Frånvaro utan avbokning kostar 150 kr.

 

Välkommen!

 

This lecture is given in swedish.


Datum:2018-01-18
Tid:08:45 - 09:45
Plats:Drivhuset lokaler
Adress:Klostergatan 10 (BASE10)   Visa karta
Postnr:75321
Ort:Uppsala

Sista anmälningsdatum:
2018-01-17 kl: 12:00
Anmäl dig nedan
Förnamn:  *
Övrigt:
Efternamn:  *
E-post:  *
Mobilnummer:
 *
Nyhetsbrev: Ja     Nej
Villkor
Enligt dataskyddsförordningen (GDPR) får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens samtycke eller annan rättslig grund. Jag samtycker till att Drivhuset (Klostergatan 10, 753 21 Uppsala, tel.: 076 115 50 88, e-post: uppsala@drivhuset.se) hanterar och lagrar de uppgifter jag lämnat för att använda dem i Drivhusets redovisning och uppföljning. Jag förstår att Drivhuset kan kontakta mig i framtiden i ett uppföljningssyfte. Du kan när du vill återkalla ditt samtycke och du har rätt att ta del av de personuppgifter som lagrats och begära att dessa rättas, raderas eller begränsas. Drivhuset är skyldiga att rätta uppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande.
 
Jag har läst igenom och accepterar villkoren