Välj event 
Kurs: Grundläggande ekonomi vt 18
Kurs i grundläggande ekonomi för enskilda firmor och handelsbolag.

VAR: Drivhusets lokaler, Klostergatan 10
NÄR: Torsdagen 22 februari kl. 17.00 - 20.00
HUR: Kostnaden är 100 kr (80 kr + moms) för studenter och Drivhusetföretagare. 300 kr (240 kr + moms) för övriga. I priset ingår fika.  

Ange eventuella kostavvikelser under "övrigt". Under företag skriver du ditt företagsnamn eller ditt för- och efternamn. Under fakturareferens upprepar du ditt för- och efternamn. OBS! Vid sen eller utebliven avanmälan debiteras du hela kursavgiften.
Datum:2018-02-22
Tid:17:00 - 20:00
Plats:Hos Drivhuset
Adress:Klostergatan 10   Visa karta
Postnr:75321
Ort:Uppsala
Pris:240 SEK exkl. moms

Sista anmälningsdatum:
2018-02-21 kl: 23:45
Anmäl dig nedan
Förnamn:  *
Efternamn:  *
E-post:  *
Mobilnummer:
 *
Fakturareferens:  *
Företag (faktura):  *
Gatuadress (faktura):  *
Postnr (faktura):  *
Ort (faktura):  *
Land (faktura):  *
Övrigt:
Välj din status:  *
 
Nyhetsbrev: Ja     Nej
Villkor
Enligt dataskyddsförordningen (GDPR) får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens samtycke eller annan rättslig grund. Jag samtycker till att Drivhuset (Klostergatan 10, 753 21 Uppsala, tel.: 076 115 50 88, e-post: uppsala@drivhuset.se) hanterar och lagrar de uppgifter jag lämnat för att använda dem i Drivhusets redovisning och uppföljning. Jag förstår att Drivhuset kan kontakta mig i framtiden i ett uppföljningssyfte.

Drivhuset Uppsala har i intresse att publicera bilder från eventet för att informera om verksamheten på webbplatsen samt i sociala medier. Dina rättigheter är såklart viktiga och du har rätt att invända mot detta. Informera personal på plats i samband med eventet om du inte vill vara med på bild.

Du kan när du vill återkalla ditt samtycke och du har rätt att ta del av de personuppgifter som lagrats och begära att dessa rättas, raderas eller begränsas. Drivhuset är skyldiga att rätta uppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande.
 
Jag har läst igenom och accepterar villkoren

BetalningssättFaktura
Kostnad exkl. moms
Total kostnad inkl. moms