Entreprenörsdagen 2018 - Petter Askergren

För fjärde året i rad inspirerar vi dig som student på Högskolan i Gävle med välkända entreprenörer – helt kostnadsfritt!

VIKTIGT! Dubbelkolla så att du får en bekräftelse på mailen, syns den inte i inkorgen så finns den förmodligen i spam/skräppost. Övrig relevant information gällande Entreprenörsdagen kommer främst att kommuniceras via mail (i undantagsfall via sms), inklusive en utvärdering efter dagen, varför det är av största vikt att du anger rätt mailadress.

…och nästa vecka släpper vi namnet på dagens andra inspiratör så håll utkik på hemsidan. OBSERVERA! Kom ihåg att du måste anmäla dig enskilt till varje inspirationsföreläsning för att kunna gå på bägge två, se drivhuset.se/gavleborg för mer information.

Välkommen!
 
Datum:2018-05-16
Tid:10:00 - 11:15
Plats:Valhall, Högskolan i Gävle
Adress:Kungsbäcksvägen 47   Visa karta
Postnr:80176
Ort:Gävle

Sista anmälningsdatum:
2018-05-16 kl: 09:00
Anmäl dig nedan
Förnamn:  *
Efternamn:  *
E-post:  *
Mobilnummer:
 *
Utbildning:  *
Nyhetsbrev: Ja     Nej
Villkor
Uppgifterna du lämnar i formuläret används för att administrera aktiviteten, exempelvis skicka anmälningsbekräftelse, kallelse och utvärdering samt att skapa deltagarförteckning.

Klickar du även i "Ja" på "Nyhetsbrev" så finns du med i Drivhuset Gävleborgs nyhetsbrevsregister som innebär att du samtycker till att motta nyhetsbrev från Drivhuset Gävleborg - ingen annan.

Informationen samlas in av Drivhuset Gävleborg och är likväl personuppgiftsansvarig. Även vårt personuppgiftsbiträde Invotech Solutions AB (ägare av eventonline.se) har tillgång till dina uppgifter.

Mer information om hur Drivhuset Gävleborg hanterar personuppgifter http://drivhuset.se/gavleborg/om-drivhuset/integritetspolicy
 
Jag har läst igenom och accepterar villkoren