Starta eget med små medel

Vad kan vara bra att veta om jag vill starta eget företag och hur gör jag om jag vill registrera ett?

I Drivhusets seminarium "Starta eget med små medel" får du all tänkbar matnyttig företagsinformation som kan vara intressant för dig som funderar på att starta eget.

Det är kostnadsfritt att deltaga och det bjuds på enklare tilltugg!

I samband med att du skickar in din anmälan så har du tagit till dig och godkänt vår Integritetspolicy. Kortfattat innebär det att vi kommer att spara de uppgifter du lämnar i uppföljningssyfte. Självklart får ingen annan ta del av detta mer än i siffror. För att läsa mer om densamma, besök http://www.drivhuset.se/gavleborg/om-drivhuset/integritetspolicy

 
Datum:2018-10-23
Tid:16:15 - 18:00
Plats:Drivhusets kontor, rum 11:315B, Högskolan i Gävle
Adress:Kungsbäcksvägen 47   Visa karta
Postnr:80176
Ort:Gävle

Sista anmälningsdatum:
2018-10-23 kl: 12:00
Anmäl dig nedan
Förnamn:  *
Efternamn:  *
E-post:  *
Mobilnummer:
 *
Allergi/Specialkost
Nyhetsbrev: Ja     Nej
Villkor
Uppgifterna du lämnar i formuläret används för att administrera aktiviteten, exempelvis skicka anmälningsbekräftelse, kallelse och utvärdering samt att skapa deltagarförteckning.

Klickar du även i "Ja" på "Nyhetsbrev" så finns du med i Drivhuset Gävleborgs nyhetsbrevsregister som innebär att du samtycker till att motta nyhetsbrev från Drivhuset Gävleborg - ingen annan.

Informationen samlas in av Drivhuset Gävleborg och är likväl personuppgiftsansvarig. Även vårt personuppgiftsbiträde Invotech Solutions AB (ägare av eventonline.se) har tillgång till dina uppgifter.

Mer information om hur Drivhuset Gävleborg hanterar personuppgifter http://drivhuset.se/gavleborg/om-drivhuset/integritetspolicy
 
Jag har läst igenom och accepterar villkoren