Välj event 
Föreläsning: Design och varumärke med Gistvall Holm

Designstudion Gistvall Holm pratar om design. Vad det kommer ifrån, vilka funktioner det fyller och kanske framförallt: spelar det någon roll? Och hur ska man tänka som egenföretagare kring design och varumärke?


Henrik Gistvall och Jesper Holm, grundare av designstudio Gistvall Holm, tillika Drivhusets partner, besöker oss denna eftermiddag för att inspirera och hjälpa dig som företagare att tänka strategiskt kring ditt varumärke. Med lång erfarenhet från både startups och etablerade företag visar Gistvall Holm vägen framåt. Vi bjuder på macka och kaffe!

När: onsdag, 20 februari, kl 16.30-18.00 
Var: Drivhusets lokaler, BASE10, Klostergatan 10
Hur: Kostnadsfritt, anmälan nedan. Ange eventuella kostpreferenser under "övrigt".

Välkommen!
 
Datum:2019-02-20
Tid:16:30 - 18:00
Plats:Drivhuset Uppsala
Adress:Klostergatan 10   Visa karta
Postnr:75321
Ort:Uppsala

Sista anmälningsdatum:
2019-02-19 kl: 23:59
Anmäl dig nedan
Förnamn:  *
Efternamn:  *
E-post:  *
Mobilnummer:
 *
Övrigt:
Nyhetsbrev: Ja     Nej
Villkor
Enligt dataskyddsförordningen (GDPR) får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens samtycke eller annan rättslig grund. Jag samtycker till att Drivhuset (Klostergatan 10, 753 21 Uppsala, tel.: 076 115 50 88, e-post: uppsala@drivhuset.se) hanterar och lagrar de uppgifter jag lämnat för att använda dem i Drivhusets redovisning och uppföljning. Jag förstår att Drivhuset kan kontakta mig i framtiden i ett uppföljningssyfte.

Drivhuset Uppsala har i intresse att publicera bilder från eventet för att informera om verksamheten på webbplatsen samt i sociala medier. Dina rättigheter är såklart viktiga och du har rätt att invända mot detta. Informera personal på plats i samband med eventet om du inte vill vara med på bild.

Du kan när du vill återkalla ditt samtycke och du har rätt att ta del av de personuppgifter som lagrats och begära att dessa rättas, raderas eller begränsas. Drivhuset är skyldiga att rätta uppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande.
 
Jag har läst igenom och accepterar villkoren