Välj event 
Teampower! Högpresterande team - evidensbaserad grupputveckling
Träffa Annika Gistvall, författare och organisationskonsult på Psykologpartners Organisation och Ledarskap ger er en överblick över de viktiga beståndsdelarna i att bygga effektiva och välfungerande team. 

 

Är ni fler än 1 på din arbetsplats eller överväger du att anställa? Vad behöver du tänka på för att samarbetet ska fungera optimalt i arbetsgruppen, så att ni både har kul, är kreativa och får resultat tillsammans? Annika ger en överblick över den senaste forskningen inom samarbete i team och grupper – du går från föreläsningen med minst ett praktiskt verktyg som du direkt kan använda för teamutveckling. 

 

För dig som deltar kommer kunna få ta del av ett exklusivt erbjudande!

 

När: Tisdag 26 mars, 17:30-19:00
Var: Klostergatan 10, C/O Base10
Hur: Kostnadsfri föreläsning. Anmälan via länken.

 

Denna föreläsning sker i samarbete med entreprenörsstiftelsen Drivhuset Uppsala och ideella föreningen Connect Uppsala.

Datum:2019-03-26
Tid:17:30 - 19:00
Plats:Drivhuset lokaler
Adress:Klostergatan 10 (BASE10)   Visa karta
Postnr:75321
Ort:Uppsala

Sista anmälningsdatum:
2019-03-26 kl: 12:00
Anmäl dig nedan
Förnamn:  *
Efternamn:  *
E-post:  *
Övrigt:  *
Nyhetsbrev: Ja     Nej
Villkor
Enligt dataskyddsförordningen (GDPR) får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens samtycke eller annan rättslig grund. Jag samtycker till att Drivhuset (Klostergatan 10, 753 21 Uppsala, tel.: 076 115 50 88, e-post: uppsala@drivhuset.se) hanterar och lagrar de uppgifter jag lämnat för att använda dem i Drivhusets redovisning och uppföljning. Jag förstår att Drivhuset kan kontakta mig i framtiden i ett uppföljningssyfte.

Drivhuset Uppsala har i intresse att publicera bilder från eventet för att informera om verksamheten på webbplatsen samt i sociala medier. Dina rättigheter är såklart viktiga och du har rätt att invända mot detta. Informera personal på plats i samband med eventet om du inte vill vara med på bild.

Du kan när du vill återkalla ditt samtycke och du har rätt att ta del av de personuppgifter som lagrats och begära att dessa rättas, raderas eller begränsas. Drivhuset är skyldiga att rätta uppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande.
 
Jag har läst igenom och accepterar villkoren