Days of Entrepreneurship 18 oktober 2016!

Under en festlig galamiddag den 24 maj delade Sparbanksstiftelsen Sjuhärad ut stipendier. Drivhuset i Borås fick 100 000 kr för att arrangera Days of Entrepreneurship 2016 – en inspirationsdag för studenter.  


Drivhuset fick tack vare stöd från Sparbankstiftelsen 2015 möjligheten att arrangera den första upplagan av Days of Entrepreneurship. Det blev en mycket lyckad och uppskattad inspirationsdag för studenterna vid Högksolan i Borås och yrkeshögskolorna. Med årets stipendie har Drivhuset nu getts möjlighet att göra Days of Entrepreneurship till en återkommande inspirationsdag i Textile Fashion Center för studenterna.
 
Genom Days of Entrepreneurship får vi möjlighet att uppmuntra till ökat entreprenörskap. Vi kan fånga upp fler av dem som är nyfikna på att ta steget till att starta eget samtidigt som vi inspirerar fler studenter till att bli mer entreprenöriella.
 
Studenterna behöver aktiviteter och miljöer där de får möjlighet att inspireras. Det är lätt att låsa sig vid hinder och att göra tröskeln hög. Genom att få lyssna till andra unga entreprenörer och deras resor, förändras också den stereotypa förebilden och attityderna kring entreprenörskap. För oss är det viktigt att sprida en positiv bild kring entreprenörskapets möjligheter. I den andan ska Days of Entrepreneurship alltid komma att arrangeras.
 

Ingrid Nyman är tillbaka i tjänst!

Ingrid är tillbaka efter sin föräldraledighet! Varmt välkommen att kontakta henne för att boka kostnadsfri coachning i affärsutveckling.
Tel: 0734-060282 eller mail: ingrid.nyman@drivhuset.se

 
 KONTAKT

Drivhuset i Borås
Skaraborgsvägen 3A
Plan 2,5
506 30 Borås

boras@drivhuset.se
www.drivhuset.se

DELA
Facebook Addthis