Webbversion   Avregistrera
Nyhetsbrev v.24


Den 7e juni 2016 invigdes re:textiles nya lokaler i Fashion Gallery
(Textile Fashion Center, Borås).
Lokalerna kommer både visa upp prototyper som skapats i projektet och vara en plats för möten, kunskapsspridning och skapande. Idag finns ett mini-makerspace på plats för att kunna uppdatera plagg och visionen är skapa en plats där innovatörer kan utveckla idéer för att främja återbruk och resurseffektiva affärsmodeller inom textil.
Projektledare Adrian Zethraeus berättade om re:textiles uppdrag och besökarna fick även ta del av resultaten från förmiddagens workshop där fokusområden för cirkulära affärsmodeller identifierades.

Se filmen från invigningen här

                                     


Mellan den 30 juni och 31 juli öppnar vi Fashion Gallery Summer Outlet i Textile Fashion Center.
Här kan du botanisera i kvalitetsvaror från märken som Brixtol, HOPE, Råh of Scandinavia och Koppartrans till riktiga outletpriser. Vi säljer även ut ny design från designers i huset som Jade Player, MOD, A Cat Named Joe, Mariedal Design och PRLE. Vi är extra glada att även Show Up Fashion Award vinnaren 2014, Aréthe Stockholm, väljer att vara med. Så passa på att besöka Textile Fashion Center och fynda kvalitet och design i Fashion Gallery Summer Outlet.
Vi kommer att ha öppet mellan kl 11 – 16 alla dagar utom måndagar.

                                                            

Boka höstens konferenser och event i Marketplace Borås lokaler i Textile Fashion Center
Marketplace Borås kan erbjuda en kreativ inspirerande mötesplats centralt i Borås på Textile Fashion Center.
Anläggningens läge, med närhet till såväl, stadskärna, hotell och resecentrum har gjort den till en populär mötesplats sedan invigningen 2014.

Marketplace Borås har en spektakulär eventlokal, Marketplace Arena, samt 2 mindre konferenslokaler, Denim och Cotton. Dessa lokaler passar för såväl företagsarrangemang, affärsmöten som publika arrangemang och privata tillställningar.
Hos Marketplace Borås finns stor erfarenhet av alla sorters event och möten och vi hjälper gärna till att optimera ert arrangemang.

Mer information om lokaler och upplägg hittar du här


Kontakta Patrik Wermelin, projektledare på Marketplace Borås, för info om bokning av konferens eller event i Marketplace Arena.
Tel: 0733 - 69 11 07
Mail:patrik@marketplaceboras.se
Marketplace Borås
Box 8080,501 18 Borås
Besöksadress
Skaraborgsvägen 3A
Telefon: 0705–25 88 67
E-post: info@marketplaceboras.se