Energikartläggning
Webbinariet riktar sig till små och medelstora företag som har någon form av tillverkande enhet. Genom att göra en energikartläggning får du en inblick i hur ditt företags energianvändning ser ut. Du får även förslag på åtgärder som kan sänka dina kostnader. En effektivare energianvändning kan dessutom bidra till att ditt företag kan minska sin miljöpåverkan och öka konkurrenskraften.

Program
Magnus Olander och Cecilia Hedlöf berättar om det stöd för energikartläggning som Region Gävleborg erbjuder till små och medelstora företag.

Tid och plats
Webbinariret sker över Teams. Ni behöver däremot inte ha Teams installerat på er dator för att kunna delta. Du kan välja mellan totalt fyra olika tillfällen. Dessa är:
  • 13:e april: 13.00-13.40 och 14.00-14.40.
  • 14:e april: 10.00-10.40 och 11.00-11.40.
Efter att du har anmält dig till ett webbinarie kommer vi att skicka en teams-länk till din mail. 

Kostnad
Att delta på ett webbinarie är gratis. 

Kontakt
Magnus Olander, magnus.olander@regiongavleborg.se
Cecilia Hedlöf, cecilia.hedlof@regiongavleborg.se 

Sista anmälningsdatum:
2021-04-12 kl: 13:00
Anmäl dig nedan
Förnamn:  *
Efternamn:  *
E-post:  *
Företag/Organisation:  *
 
Webbinarietillfällen
 
Grupper *
Villkor
Uppgifterna du lämnar i formuläret används för att administrera aktiviteten, exempelvis skicka anmälningsbekräftelse, kallelse och utvärdering samt att skapa deltagarförteckning. Uppgifterna tas bort när eventet och utvärderingen är slutförd.

Informationen samlas in av Region Gävleborgs nämnder. Den eller de nämnder som hanterar dina personuppgifter är personuppgiftsansvariga. Även våra personuppgiftsbiträden Invotech Solutions AB (ägare av eventonline.se) har tillgång till dina uppgifter.

Mer information om hur Region Gävleborg hanterar personuppgifter http://regiongavleborg.se/dataskydd
 
Jag har läst igenom och accepterar villkoren