Branschträff Industri och teknik - Gästrikland
Välkommen på branschträff för industri- och teknikbranschen i Gästrikland.

Kompetensförsörjningsfrågan står högt upp agendan för de flesta företag inom industri och teknik. Industrin befinner sig under ett stort omvandlingstryck. Förmågan att attrahera och behålla rätt kompetenser samt behov av att utveckla de som finns är avgörande frågor för framtida konkurrenskraft och lönsamhet.

Under dagen får du lyssna till intressanta erfarenheter om hur andra företag har arbetat med frågorna, vilka verktyg som finns tillgängliga i dag och delta aktivt i samtal som för oss vidare till lösningar tillsammans.

Ange eventuella allergier eller önskemål om specialkost i samband med anmälan.
Datum:2022-12-07
Tid:09:00 - 13:00
Plats:Sandbacka Science
Adress:Park Spångvägen 10   Visa karta
Postnr:81132
Ort:Sandviken

Sista anmälningsdatum:
2022-12-05 kl: 23:59
Anmäl dig nedan
Förnamn:  *
Efternamn:  *
E-post:  *
Ev. allergier eller specialkost
Villkor
Uppgifterna du lämnar i formuläret används för att administrera aktiviteten, exempelvis skicka anmälningsbekräftelse, kallelse och utvärdering samt att skapa deltagarförteckning. Uppgifterna tas bort när eventet och utvärderingen är slutförd.

Informationen samlas in av Region Gävleborgs nämnder. Den eller de nämnder som hanterar dina personuppgifter är personuppgiftsansvariga. Även våra personuppgiftsbiträden Invotech Solutions AB (ägare av eventonline.se) har tillgång till dina uppgifter.

Mer information om hur Region Gävleborg hanterar personuppgifter http://regiongavleborg.se/dataskydd
 
Jag har läst igenom och accepterar villkoren