Preparatkunskap i Falköping 24 april 2024
Välkommen till ett utbildningstillfälle i Preparatkunskap den 24 april och den kostnadsfria föreläsningen om narkotiska preparat. 
Föreläsare är Magnus Sjödén från Svenska Narkotikapolisföreningen samt Jimmy Beijbom från Polisen i Falköping. 
Varmt välkommen med din anmälan!
Om du anmäler dig till denna föreläsning efter den har blivit fullsatt så blir du automatiskt inlagd i en reservkölista, så snart någon avbokar sig och du står på tur i listan får du ett epostmeddelande att du har fått en plats. 
Det finns också möjligheten att ta del av samma utbildning den 17 april i Skövde. Klicka här för att anmäla dig till den om du så önskar!

 
Datum:2024-04-24
Tid:13:00 - 15:30
Plats:Hörsalen Lärcenter
Adress:Nils Ericsonsgatan 5   Visa karta
Postnr:52131
Ort:Falköping

Sista anmälningsdatum:
2024-04-24 kl: 08:00
Antal platser kvar:0 / 100
Anmäl dig nedan
Förnamn:  *
Efternamn:  *
E-post:  *
Mobilnummer:
 *
Företag/Organisation:  *
Ort (arb):  *
Jag anmäler mig till föreläsningen *
Befattning/uppdrag  *
Allergier/kostpreferens (vi bjuder på eftermiddagsfika):
Villkor
Dataskyddsförordningen

Den personuppgiftsansvariga för utbildningsdagarna är Länsnykterhetsförbundet Västra Götaland, org. nr 867800-8064, Länsnykterhetsförbundet Västra Götaland, Metallvägen 4, 435 33 Mölnlycke.Länsnykterhetsförbundet Västra Götalands integritetspolicyn finner du här: http://www.lansnykterhetsforbundet.nu/integritetspolicy/        "Jag godkänner att mina uppgifter får behandlas för de ändamål som är nödvändiga för genomförandet av utbildningsdagarna samt godkänner att uppgifterna sparas i enlighet med Länsnykterhetsförbundet Västra Götalands integritetspolicy.
 
Jag har läst igenom och accepterar villkoren