Välj event 
Kurs: Grundläggande affärsjuridik
Välkommen till en kurs i grundläggande affärsjuridik. Kursen riktar sig till dig som driver eller är på väg att starta eget företag och är nybörjare på det juridiska området.

Affärsjuridik är ett brett begrepp och under den här kursen ligger fokus på avtalsrätt. Exempel på frågor som kommer tas upp är: Vad är ett avtal? Vad är viktigt att tänka på när man ingår avtal och vad händer vid ett avtalsbrott? Som företagare kommer du att komma i kontakt med olika former av avtal och kursen hjälper dig att identifiera vad som är viktigt att tänka på. Kursen ges i samarbete med Ahlford Advokatbyrå och leds av Andreas Sjödin, advokat och partner, och Sara Larsson, biträdande jurist.

När? Torsdag 15 nov, kl 18-20.30
Var? Hos Ahlford Advokatbyrå, Fyristorg 6
Hur? Kostnadsfritt, men föranmälan krävs. Ahlford bjuder på lättare förtäring. Ange ditt namn under "Företag/Organisation" om du inte redan driver företag.
Observera att frånvaro utan avanmälan debiteras med 250 kr

 
Datum:2018-11-15
Tid:18:00 - 20:30
Plats:Ahlford Advokatbyrå
Adress:Fyristorg 6   Visa karta
Postnr:75141
Ort:Uppsala

Sista anmälningsdatum:
2018-11-15 kl: 17:30
Anmäl dig nedan
Förnamn:  *
Efternamn:  *
E-post:  *
Mobilnummer:
 *
Företag/Organisation:  *
Gatuadress (hem):
Ort (hem):
Postnr (hem):
Övrigt:
Nyhetsbrev: Ja     Nej
Villkor
Enligt dataskyddsförordningen (GDPR) får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens samtycke eller annan rättslig grund. Jag samtycker till att Drivhuset (Klostergatan 10, 753 21 Uppsala, tel.: 076 115 50 88, e-post: uppsala@drivhuset.se) hanterar och lagrar de uppgifter jag lämnat för att använda dem i Drivhusets redovisning och uppföljning. Jag förstår att Drivhuset kan kontakta mig i framtiden i ett uppföljningssyfte.

Drivhuset Uppsala har i intresse att publicera bilder från eventet för att informera om verksamheten på webbplatsen samt i sociala medier. Dina rättigheter är såklart viktiga och du har rätt att invända mot detta. Informera personal på plats i samband med eventet om du inte vill vara med på bild.

Du kan när du vill återkalla ditt samtycke och du har rätt att ta del av de personuppgifter som lagrats och begära att dessa rättas, raderas eller begränsas. Drivhuset är skyldiga att rätta uppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande.
 
Jag har läst igenom och accepterar villkoren