Välj event 
Idétävling med Ihus
Öva på din kreativitet, lös en skarp utmaning, knyt kontakter och var med och forma framtidens arbetsplatser i Uppsala! Välkommen till en idétävling under Global Entrepreneurship Week med Ihus som caseleverantör.

Anmälningslänken hittar du längst ned på sidan

VAR MED OCH SKAPA FRAMTIDENS ARBETSPLATS
Drivhusets partner Ihus är i full gång att omvandla anrika Nymans Cykelfabrik till en modern, flexibel och miljövänlig arbetsplats, men nu behöver de din hjälp! Ihus vill veta hur dagens unga entreprenörer vill arbeta, i vilka miljöer och vad är viktigast för att de ska trivas? Vi söker därför nu en grupp studenter, unga entreprenörer och startups som vill vara med och påverka och forma framtidens arbetsplats i centrala Uppsala.
TÄVLA UNDER TVÅ TILLFÄLLEN
Under två tillfällen, den 14 november och 4 december, ger vi dig tips och metoder för caselösning, idégenerering och pitchteknik. Dessutom ges en introduktion till tävlingsämnet och experter finns på plats för att bidra med sakkunskap. Inga förkunskaper behövs. Ni delas in i grupper och ni har sedan de två tillfällena på er att jobba med er lösning. Dessutom finns möjlighet att få feedback på sin presentation av affärsutvecklingsexperter. Att medverka kostar ingenting och alla studenter och unga entreprenörer är välkomna att anmäla sig. Lunch den 14 november samt fika vid båda tillfällena ingår.

VINN ÄRA, KUNSKAP OCH PRESENTKORT
Ihus ligger bakom årets idéutmaning och förslagen som tas fram kommer att fungera som underlag för det fortsatta arbetet med utvecklingen av Ihus fastigheter. Årets vinnarlag kommer att vinna presentkort värde 500 kr.
En fantastisk möjlighet att öva på att lösa en skarp utmaning, bygga erfarenhet, skapa nya kontakter och referenser för arbetslivet och såklart ha roligt!

This event is held in Swedish.

NÄR: 14 november, kl 12:15-13:15, och 4 december, kl. 14:00-16:30.
VAR:  14 november – Drivhuset, Klostergatan 10, 4 december – Ihus.
HUR: Intresseanmälan via länken nedan.
Observera: När du anmält dig kommer du få ett separat mejl efter senast någon dag med bekräftelse på att du fått en plats eller att du står på väntelista. Det är först till kvarn som gäller. Ange eventuella kostavvikelser under "Övrigt". Sista anmälningsdag 13/11. 
Välkommen med din anmälan!
Datum:2018-11-14
Tid:12:15 - 13:15
Plats:Drivhuset Uppsala
Adress:Klostergatan 10   Visa karta
Postnr:75321
Ort:Uppsala

Sista anmälningsdatum:
2018-11-14 kl: 10:30
Anmäl dig nedan
Förnamn:  *
Efternamn:  *
E-post:  *
Mobilnummer:
 *
Övrigt:
Nyhetsbrev: Ja     Nej
Villkor
Enligt dataskyddsförordningen (GDPR) får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens samtycke eller annan rättslig grund. Jag samtycker till att Drivhuset (Klostergatan 10, 753 21 Uppsala, tel.: 076 115 50 88, e-post: uppsala@drivhuset.se) hanterar och lagrar de uppgifter jag lämnat för att använda dem i Drivhusets redovisning och uppföljning. Jag förstår att Drivhuset kan kontakta mig i framtiden i ett uppföljningssyfte.

Drivhuset Uppsala har i intresse att publicera bilder från eventet för att informera om verksamheten på webbplatsen samt i sociala medier. Dina rättigheter är såklart viktiga och du har rätt att invända mot detta. Informera personal på plats i samband med eventet om du inte vill vara med på bild.

Du kan när du vill återkalla ditt samtycke och du har rätt att ta del av de personuppgifter som lagrats och begära att dessa rättas, raderas eller begränsas. Drivhuset är skyldiga att rätta uppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande.
 
Jag har läst igenom och accepterar villkoren