Masterclass Negotiations
Master Class: Negotiations, är tredje steget i vårt utbildningspaket Licensing in a University Context.
När:
19-20 juni (lunch till lunch)
Var: Stockholm

Utbildningspaketet är framtaget för rådgivare som arbetar med licensiering idag och/eller vill jobba med licensiering i närtiden. Det passar även dig som har jobbat med licensiering i industrin och som vill utforska hur man kan balansera kommersiellt tänk med sin roll i en offentlig miljö.

Utbildningspaketet är framtaget av SNITTS i samarbete med ASTP och andra internationella aktörer. Vänligen notera att eventuella samarbetsavtalsplatser inte kan nyttjas för steg 2 i utbildningspaketet då denna är en utbildning som utförs av ASTP. För övriga steg tillkommer mellanskillnaden, i jämförelse med SNITTS övriga aktiviteter, utöver samarbetsavtalsplatsen.

För att få ut så mycket som möjligt av utbildningen så rekommenderar vi er att delta vid alla fyra utbildningstegen. Men om du önskar går det självklart bra att endast delta vid enstaka tillfällen.

Step 1) Context to Licensing in a University Environment
December 2019
Step 2) ASTPs Technology Licensing
January 2020
Step 3) Masterclass Negotiations
19-20 June 2019
Step 4) Masterclass Agreement Language
Sept-Oct 2019
 

Sista anmälningsdatum:
2019-06-12 kl: 02:59
Anmäl dig nedan
Förnamn:  *
Efternamn:  *
Befattning:  *
E-post:  *
Mobilnummer:
 *
Företag/Organisation:  *
Företag (faktura):  *
Fakturareferens:  *
Gatuadress (faktura):  *
Postnr (faktura):  *
Ort (faktura):  *
Ev. allergi
Övriga kommentarer:
 
Din medverkan
 
Jag deltar! *
 
Leveranssätt faktura
 
Välj leveranssätt *
Villkor
SNITTS ber om samtycke att få lagra de uppgifter du lämnar här för att kunna administrera denna aktivitet, informera om våra tjänster och kommande aktiviteter framöver samt för statistisk uppföljning i syfte att förbättra våra aktiviteter.Samtycke begärs även för att lagra, administrera och publicera eventuellt bild- och filmmaterial som tas vid våra aktiviteter, såvida du inte meddelar oss innan aktiviteten äger rum på info@snitts.se att du ej vill medverka. Materialet kan komma att användas på SNITTS hemsida, i utskick och informationsmaterial om SNITTS aktiviteter och verksamhet. Inga personer förutom medverkande i programmet kommer att synliggöras med namn eller organisationstillhörighet. Du har alltid rätt att i efterhand få bild- eller filmmaterial där du medverkar att raderas. Kontakta då info@snitts.se.Informationen samlas in av SNITTS, 802446-5364 som även är personuppgiftsansvarig. Även våra personuppgiftsbiträden Invotech Solutions AB (ägare av Eventonline.se) har tillgång till dina uppgifter.Samtycket är giltigt tillsvidare. Du har rätt att när som helst ta tillbaka ditt samtycke. Det gör du genom att kontakta info@snitts.se Observera dock att ett återkallande av ditt samtycke inte påverkar lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades.  Om du vill läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter, klicka här

 
Jag har läst igenom och accepterar villkoren

Betalningssätt
Kostnad exkl. moms
Total kostnad inkl. moms