Webbinarium - Digilär Gymnasiet

Detta webbinarium vänder sig till dig som är ny användare av digitala läromedel eller funderar på att prova. Du får en introduktion till digitala läromedel från Natur & Kultur och Digilär. Vi går igenom funktioner för både elev och lärare i Digilärplattformen. Vi tittar även närmare på några ämnens olika upplägg och struktur i plattformen. 

Målgrupp: Gymnasielärare
Föreläsare: Anders Brick, utbildare och digital strategOm du vill ha nyhetsbrev från Digilär och Natur & Kultur, kryssa i "Jag accepterar erbjudanden och kommunikation från Digilär och Natur & Kultur" nedan. Om du vill återkalla ditt samtycke och avsluta din prenumeration så kan du göra det via länk i de e-postutskick du får från oss.

Natur & Kultur spar de personuppgifter du lämnar till oss i samband med anmälan till event för att kunna kommunicera med dig och den organisation som du eventuellt företräder kring detta event. Du kan läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter på vår webbplats, www.nok.se/integritetspolicy.  Kontrollera din Skräppost om du inte får bekräftelsemejl efter anmälan. Du är också välkommen att kontakta oss på kundservice@nok.se eller telefon 08-453 87 00. OBS! DET ÄR TISDAG 26/3 SOM ÄR DET RÄTTA DATUMET. Vi har uppmärksammats om att det tyvärr stått fel datum på webben och i inbjudan.
Datum:2019-03-26
Tid:16:00 - 16:20

Sista anmälningsdatum:
2019-03-26 kl: 15:45
Anmäl dig nedan
Förnamn:  *
Efternamn:  *
E-post:  *
Skola  *
Ort  *
Nyhetsbrev