Elevregistrering VT-2020
Vi välkomnar nya som befintliga elever till en intensiv, utmanande och händelserik vår på Självförsvarsskolan! Samtidigt bjuder vi in nyfikna och intresserade till kostnadsfri provträning. Observera att vårterminen formellt startar v 3, men att intag sker löpande under hela våren. Kontrollera därför alltid schemat när du registerar dig, för att se när just ditt nästkommande träningspass är. 

OM SKOLAN 
Självförsvarsskolan är Sveriges största utbildare inom självförsvar och skolans instruktörer är landets mest erfarna inom ämnet. På Självförsvarsskolan tränar du effektivt självförsvar under realistiska och utmanande former.
 
Vi erbjuder träningspass för alla - på alla nivåer. För kvinnor som män, nybörjare som erfarna. Träningen karakteriseras av att vara effektiv, realistisk och lättlärd. Det krävs inga förkunskaper för att börja träna.
 
Självförsvarsskolan ligger vid Odenplan i centrala Stockholm. Stämningen är god och träningen prestigelös.

- FÖR DIG SOM ÖNSKAR PROVTRÄNA
Träningen på Självförsvarsskolan är till för alla. Din ålder eller tidigare träningserfarenhet saknar helt betydelse. Alla får exakt samma professionella bemötande och pedagogiska coachning. Vi betonar samtidigt att de flesta påbörjar sin träning ensamma. Det finns alltså inget krav på att du måste ha med dig sällskap. 

För att du ska känna dig trygg i beslutet att träna hos oss erbjuder vi kostnadsfri provträning. En möjlighet att komma ner till lokalerna, ställa frågor till personalen, delta under ett träningspass och samtidigt känna in atmosfären. Allt för att du ska få så bra beslutsunderlag som möjligt. Ett kostnadsfritt träningstillfälle per person medges. Observera dock att provträning sker i mån av plats och därför alltid ska föranmälas och bekräftas via e-post. Har föranmälan ej skett riskerar du få vända i dörren. 

- DU SOM REDAN BESTÄMT DIG FÖR ATT BÖRJA
Vi gratulerar dig till ett klokt beslut. Träningen på Självförsvarsskolan karaktäriseras av att vara utmanande, utvecklande och rolig. Du kommer snabbt uppleva en märkbar utveckling. Speciellt om du verkligen ger dig hän och tar för dig under träningspassen. Till din hjälp har du landets mest erfarna instruktörer inom ämnet.  

- DU SOM ÄR BEFINTLIG ELEV OCH VILL FORTSÄTTA 
Det gläder oss att du vill forstätta utvecklas i vår regi. Oavsett vilken gruppnivå du väljer ska vi gemensamt se till att du får den utmaning du förtjänar och den utveckling du förväntar dig. Tänk verkligen på att ta för dig under träningspassen och utnyttja instruktörernas kunskaper till max. Ställ mycket frågor.

KLÄDSEL OCH UTRUSTNING
- Under träningspassen bär du skolans svarta elevtröja. Tröjan ingår i avgiften första terminen och kvitteras ut i samband med ditt inledande träningspass. 

-  Långbyxor, tights eller shorts 

- Träningsskor 

- Vattenflaska (påfylld inför varje pass) 

- Suspensoar är obligatoriskt från nivå 2. Gäller både män och kvinnor. Bägge modeller finns att köpa i receptionen.  
 
VÅRTERMINEN
VT-2020 löper från mitten av januari till slutet av maj. För den som upprätthåller hög närvaro och tar för sig under träningspassen utlovas en snabb och märkbar utveckling.  
 


PRISER
2500 kr - ordinarie terminspris
2200 kr - studenter/arbetssökande*
1800 kr - träning 1 gång/vecka
1200 kr - klippkort 10 ggr 

Oavsett val ingår alltid olycksfallsförsäkring. 
* Studenter/arbetssökande uppvisar Mecenat/motsvarande för att styrka rätten till rabatt. 

BETALSÄTT
- Swish 123 543 04 91
- Delbetalning 
- Friskvårdsersättning

Antalet deltagarplatser i nybörjargrupperna är begränsat. En deltagarplats anses reserverad först när betalning eller delbetalning registrerats, varför många väljer att förskottsbetala sin avgift. Vid betalning via Swish ange fullständigt namn + VT2020. Kvitto erhålles via e-post. 
 
Allla terminsavgifter kan delbetalas. Du kan själv välja att dela upp din avgift på mellan 2-4 delbetalningar. Ingen kreditprövning görs. Du ingår avtal med Självförsvarsskolan där betalningsperioden finns tydligt reglerad. Avtalet upprättas på plats i receptionen. Observera att det vid delbetalning tillkommer 100 kr i administrativ avgift. Avgiften betalas i samband med första deltbetalningen.  

VARFÖR SJÄLVFÖRSVARSSKOLAN?
- Vi är Sveriges största utbildare inom självförsvar
- Våra instruktörer är landets mest erfarna inom ämnet
- Vi erbjuder fullständigt prestigelös träning
- Vi har både manliga och kvinnliga instruktörer
- Som elev är du alltid olycksfallsförsäkrad
- Du lär dig det mest effektiva från flera olikka kampformer 
- Instruktörerna är licensierade av Svenska Budo- och Kampsportsförbundet
- Merparten av instruktörerna har egen våldserfarenhet genom yrken som polis, ordningsvakt, osv 
- Flera av instruktörerna är utbildade brottsofferstödjare och besitter stor kompetens i att bemöta, stötta och coacha den som utsatts för vålds- eller sexualbrott 
 
FRÅGOR?
Du når oss sju dagar i veckan via e-post eller per telefon.
 
info@sjalvforsvarsskolan.se
08-707 98 00
Plats:Självförsvarsskolan Sverige
Adress:Västmannagatan 52   Visa karta
Postnr:11325
Ort:STOCKHOLM
Personuppgifter
Antal personer: 
Person 1

Förnamn:  *
Efternamn:  *
Mobilnr:
 *
E-post:  *
Personnr:  *
 
Om eleven är minderårig
 
Vårdnadshavares mobil
Vårdnadshavares namn
 
Grupptillhörighet
 
Önskad träningsnivå *
Hur avser du betala din träning? *
 
Övrigt
 
Hur hittade du Självförsvarsskolan?  *
Ev meddelande till personalen

Ansvarig för anmälan: 
 
Villkor
PERSONUPPGIFTSHANTERING

Föreningen Självförsvarsskolan Stockholm och Självförsvarsskolan Sverige AB ber om samtycke för att lagra de uppgifter du lämnar här. Ditt samtycke är nödvändigt för att kunna genomföra och administrera din anmälan. Vi önskar även ditt samtycke för att informera om våra tjänster och kommande aktiviteter via mejl, samt för statistisk uppföljning i syfte att förbättra utbud och utformning. Informationen samlas in av Självförsvarsskolan Sverige AB, 559141-2969 som även är personuppgiftsansvarig. Även våra personuppgiftsbiträden Invotech Solutions AB (ägare av Eventonline.se) har tillgång till dina uppgifter. Eventonline är det system Självförsvarsskolan använder för att administrera bokningar, kurser och event.Samtycket gäller tillsvidare. Du som elev har rätt att när som helst återkalla ditt samtycke. Det gör du genom att kontakta info@sjalvforsvarsskolan.se. Observera att återkallande av samtycke inte påverkar behandlingens lagliga grund innan samtycket återkallades.

 
BETALNINGSINFORMATION 

Som elev väljer du själv om du vill förskottsbetala din avgift eller betala på plats i skolans reception. Betänk dock att antalet platser är begränsat och att betalning eller delbetalning är enda sättet att bli garanterad en plats. Blir en träningsgrupp fullsatt hänvisas du till nästkommande termin. Vid förskottsbetalning gäller Swish 123 543 04 91. Oavsett betalsätt är det viktigt att du anger fullständigt namn + VT2020. Vid betalning på plats gäller Swish.FRÅGOR? 

Vid eventuella frågor eller oklarheter kan du enkelt kontakta skolans kundtjänst via bokning@sjalvforsvarsskolan.se eller 08-707 98 00 Varmt välkommen till oss på Självförsvarsskolan!
 
Jag har läst igenom och accepterar villkoren