Hemsida

Att skapa och administrera en hemsida är enkelt i EventOnline. Det finns redan färdiga mallar att välja mellan. Med hjälp av EventOnlines WYSIWYG-redigering är arbetet enkelt och visuellt. Du behöver bara peka och klickar på texten som du vill ändra, så går systemet in i editeringsläge.

I systemet finns specialanpassade moduler som är framtagna så att du och dina kollegor ska kunna uppdatera eller ändra på webbplatsen genom smarta dra och släpp-funktioner.

Hemsida och WYSIWYG-redigering.
 
"Dra och släpp" för att skapa innehåll.

Färdiga moduler för din hemsida i EventOnline

 
Facebook och Twitter
Koppla din Facebook-sida till hemsidan eller konfigurera vilka Twitter-ID:n samt antal Twitter-inlägg som skall synas.
Kalender
Publicera dina olika evenemang i kalendermodulen.

Partners och sponsorer
Ladda upp era samarbetspartners logotyper, beskrivning och länkar. Visa samtliga partners på en undersida, eller skapa en bildsnurra på en startsida. Om du vill går det dela upp partners i olika kategorier som guldpartners, silverpartners och så vidare.
Speakers, utställare mm.
Visa bilder och beskrivningar om dina olika talare eller utställare. Det är möjligt att lägga in en publiceringsstrategi för hur de ska visas och på vilka sidor på din hemsida.

Textblock
Skapa textblock i hemsidan med en titel och vanligt HTML-innehåll, exempelvis bilder, punktlistor, tabeller eller länkar.
Visa dina events
Publicera pågående events i en lista eller visa ett anpassat anmälningsformulär direkt på hemsidan.Funktioner

 
Använd din egen domän
EventOnline stödjer möjlighet att använda sig av din egen domänadress.
Design av hemsida
När du skapar en hemsida kan du välja mellan EventOnlines olika färdigdesignade mallar. Hemsidan går att till minsta detalj justera för eget smak och tycke med hjälp av systemets olika färgscheman och bildinställningar.

Dra och släpp innehåll
EventOnline har flexibla dra och släppfunktioner för en enkel uppbyggnad och enkel uppdatering av webbsidan. Det är enkelt för alla, oavsett tidigare kunskaper, att redigera en hemsida i EventOnline.
Kolumner
Varje hemsidemall klarar minst två kolumner och max 3 kolumner med innehåll. Vänster kolumn innehåller information för specifik för en sida och de två högra kolumnerna kan användas för information som skall synas på flera sidor samtidigt.

Menyval som extern länk
Om du vill visa reklam för externa hemsidor gör du det genom att enkelt länka ett menyval till en extern webbsida istället för en intern sida.
Menyträd
Med hjälp av systemets hemsidemallar har du möjlighet att välja toppmeny eller vänstermeny. Menyträdet hanterar totalt tre olika djup på sidan.

Publicera nyheter
Du kan visa nyheter med bilder i ett nyhetsflöde på hemsidan. Visa ytterligare information om en nyhet när besökare klickar på den. Om du vill visa äldre nyheter finns ett nyhetsarkiv med gamla nyheter.
Publicering av delsida
Om en specifik undersida skall visas eller inte styr du i publiceringsfunktionen. Där kan du ställa in om sidan är publicerad eller inte, eller schemalägga publiceringen till ett visst datum.

Sökmotoroptimering
Varje enskild sida kan optimeras med hjälp av titel, länknamn, beskrivning samt nyckelord.
Språk
Precis som eventmodulen i EventOnline så kan du skapa en hemsida i engelskt utförande.
 
 
© 2006 - 2024 EventOnline. Alla rättigheter förbehållna.